Skip to main content

Zoekbalk J4

Woonzorgcentrum Bunninchem, Bunnik

Woonzorgcentrum Bunninchem ligt vlakbij de oude dorpskern van Bunnik. Winkels zijn op loopafstand. U kunt gebruik maken van diverse diensten van QuaRijn zoals alarmering en thuiszorg. Ook kunt u meedoen met gezellige activiteiten. Bij onze medewerkers van het QuaRijn Kennis en BehandelCentrum kunt u terecht voor diverse vormen van eerstelijnszorg.

Bunninchem heeft verzorgingshuisappartementen en woonzorg voor mensen met dementie. Een van de bijzonderheden van Bunninchem is dat de verzorgingshuisappartementen ook voor echtparen geschikt zijn.

Voor het verzorgingshuis en het wonen met zorg voor mensen met dementie heeft u zorgprofiel 5 of zorgprofiel 7 nodig. Is het voor u nog een stap te ver om bij ons te komen wonen? Dan kan dagbehandeling misschien uitkomst bieden. U bent dan één of meerdere dagdelen bij ons.

De seniorenwoningen bij Bunninchem gaan via Woningnet. Wilt u zich daarvoor inschrijven? Neem dan contact op via de website: www.woningnetregioutrecht.nl 

Seniorenwoningen

De seniorenwoningen bij Bunninchem gaan via Woningnet. Wilt u zich daarvoor inschrijven? Neem dan contact op via de website: www.woningnetregioutrecht.nl of bel naar het Klantcontactcentrum van WoningNet via 0900 - 260 00 60 (gebruikelijke belkosten).

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Adresgegevevens Woningnet: WoningNet, Postbus 158, 1380 AD Weesp.

Faciliteiten Bunninchem

Bunninchem heeft een wasserette, kapsalon, winkeltje (toko) en een bibliotheek. Bekijk de flyer met meer informatie: Welkom in Bunninchem

Zorg en diensten voor bewoners

In dit document staat beschreven welke zorg en diensten bewoners van het verpleeghuis en het verzorgingshuis krijgen vanuit het verzekerde pakket van de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor sommige zorg en diensten betaalt de cliënt een bijdrage. Er zijn ook zaken die voor rekening van de cliënt komen, of vallen onder de zorgverzekering van de cliënt. Deze tekst is gebaseerd op de Nederlandse wet- en regelgeving en met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Bekijk document Zorg en diensten voor bewoners

Reanimatiebeleid

Het is van belang dat van iedere cliënt duidelijk is of hij of zij wel of niet gereanimeerd wil worden. Wel of niet reanimeren komt daarom meestal aan de orde in één van de eerste gesprekken waarin met de cliënt de start van de zorgverlening wordt besproken.

Lees meer over het reanimatiebeleid

Cliëntenraad: meepraten, meedenken en adviseren

QuaRijn hecht veel waarde aan cliëntmedezeggenschap. De visie op medezeggenschap van cliënten is bij QuaRijn gebaseerd op de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ, 2018). Lees meer.

Vrijwilliger worden

Bij QuaRijn zijn ongeveer 600 vrijwilligers actief en daar zijn we heel blij mee. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bij willen dragen aan het leef- en woonplezier van ouderen. Lees verder.

Complimenten en klachten

Als u niet tevreden bent of juist een compliment wilt geven, dan horen we dat graag. Op basis van uw bevindingen kunnen wij proberen om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te verbeteren. Lees verder.


Fotoalbum

Adres

Burg. Van de Weijerstraat 26
3981 EJ - Bunnik
085 488 99 00

> routebeschrijving

Zorgconsulenten Bunninchem

Ariaantje Crowter

Zorgconsulent Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal, Elst

Werkdagen: Maandagmorgen, dinsdag, woensdag en vrijdagmorgen

Hoe kunt u ons bereiken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
085 488 99 00

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlQuaRijn, Bunninchem is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering