Skip to main content

Zoekbalk J4

Woonzorgcentrum Bunninchem, Bunnik

Woonzorgcentrum Bunninchem ligt vlakbij de oude dorpskern van Bunnik. Winkels zijn op loopafstand. U kunt gebruik maken van diverse diensten van QuaRijn zoals huishoudelijke ondersteuning en thuiszorg. Ook kunt u meedoen met gezellige activiteiten. Bij onze medewerkers van het QuaRijn Kennis en BehandelCentrum kunt u terecht voor diverse vormen van eerstelijnszorg.

Bunninchem heeft appartementen met zorg voor mensen met dementie. Deze appartementen zijn geschikt voor echtparen. Om in Bunninchem te kunnen wonen heeft u zorgprofiel 5 of zorgprofiel 7 nodig. Is het voor u nog een stap te ver om bij ons te komen wonen? Dan kan Ontmoetingscentrum misschien uitkomst bieden.

Gewoon wonen en leven met informele zorg

De mens staat centraal bij QuaRijn. Als ouderen met een complexere zorgvraag een plek krijgen in een van onze locaties, bieden we hen een leven met focus op geluksmomenten. Bewoners bepalen zelf hoe ze willen leven en wij helpen daarbij. We kennen de bewoners en hun levensgeschiedenis. Niet de behandeling, maar het wonen staat centraal. Cliënten helpen mee met klusjes in het huishouden, zoals eten koken en schoonmaken. Het netwerk van de bewoner is belangrijk. Daarvoor vragen we van naasten een actieve bijdrage. Er zijn tal van mogelijkheden waarop zij van waarde kunnen zijn. Samen maken we namelijk een dag van waarde. Op de locaties wonen de bewoners in vrijheid én met voldoende veiligheid. Vrijwilligers zijn meer dan welkom en helpen in de dagelijkse activiteiten.

De seniorenwoningen bij Bunninchem gaan via Woningnet. Wilt u zich daarvoor inschrijven? Neem dan contact op via de website: www.woningnetregioutrecht.nl 

360° locatie video


Seniorenwoningen

De seniorenwoningen bij Bunninchem gaan via Woningnet. Wilt u zich daarvoor inschrijven? Neem dan contact op via de website: www.woningnetregioutrecht.nl of bel naar het Klantcontactcentrum van WoningNet via 0900 - 260 00 60 (gebruikelijke belkosten).

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur. Adresgegevevens Woningnet: WoningNet, Postbus 158, 1380 AD Weesp.

Faciliteiten Bunninchem

Bunninchem heeft een wasserette, kapsalon, winkeltje (toko) en een bibliotheek. Bekijk de flyer met meer informatie: Welkom in Bunninchem

Zorg en diensten voor bewoners

In dit document staat beschreven welke zorg en diensten bewoners krijgen vanuit het verzekerde pakket van de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor sommige zorg en diensten betaalt de cliënt een bijdrage. Er zijn ook zaken die voor rekening van de cliënt komen, of vallen onder de zorgverzekering van de cliënt. Deze tekst is gebaseerd op de Nederlandse wet- en regelgeving en met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Bekijk document Zorg en diensten voor bewoners

Reanimatiebeleid

Het is van belang dat van iedere cliënt duidelijk is of hij of zij wel of niet gereanimeerd wil worden. Wel of niet reanimeren komt daarom meestal aan de orde in één van de eerste gesprekken waarin met de cliënt de start van de zorgverlening wordt besproken.

Lees meer over het reanimatiebeleid

Cliëntenraad: meepraten, meedenken en adviseren

QuaRijn hecht veel waarde aan cliëntmedezeggenschap. De visie op medezeggenschap van cliënten is bij QuaRijn gebaseerd op de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ, 2018). Lees meer.

Vrijwilliger worden

Bij QuaRijn zijn ongeveer 600 vrijwilligers actief en daar zijn we heel blij mee. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bij willen dragen aan het leef- en woonplezier van ouderen. Lees verder.

Complimenten en klachten

Als u niet tevreden bent of juist een compliment wilt geven, dan horen we dat graag. Op basis van uw bevindingen kunnen wij proberen om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te verbeteren. Lees verder.

Rechten van cliënten

Alle bewoners hebben recht op de noodzakelijke verzorging, verpleging en behandeling. Daarbij staat in QuaRijn het hiervoor besproken leefplan centraal.

Verder is in ons land een aantal algemene rechten voor verpleeghuisbewoners wettelijk vastgelegd. De Wet op de Geneeskundige Behandelingsovereenkomst (WGBO) regelt voor mensen die zorg nodig hebben onder meer het recht op informatie, inzage in het leefplan, zelfbeschikking, klachtbehandeling en vertegenwoordiging wanneer iemand niet meer in staat is zijn wil kenbaar te maken.

Iedere cliënt en zijn of haar vertegenwoordiger die te maken heeft met de Wet zorg en dwang, heeft recht op bijstand door een onafhankelijke cliëntenvertrouwenspersoon. Voor u is dit een cliëntenvertrouwenspersoon van Zorgstem.

Heeft u een vraag of klacht over de onvrijwillige zorg en wilt u er met een onafhankelijke partij over praten?

Neem dan contact op met cliëntenvertrouwenspersoon Wzd:

Margoot van Woensel
06 40 87 80 60
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Meer informatie over vertegenwoordiging vindt u op zorgstem.nl.


Fotoalbum

Adres

Burg. Van de Weijerstraat 26
3981 EJ - Bunnik
030-656 90 10

> routebeschrijving

Zorgconsulent Bunninchem Linda Wieman

Contactgegevens
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
085 488 99 00

Zoek, vind en waardeer zorgaanbieders op ZorgkaartNederland.nlQuaRijn, Bunninchem is gewaardeerd op ZorgkaartNederland. Bekijk alle waarderingen of plaats een waardering