Skip to main content

Zoekbalk J4

Senioren fitness

Bij senioren fitness draait het om u als de deelnemer. Wij passen de oefeningen aan op u en uw mogelijkheden. Hierdoor krijgt u voldoende uitdaging met haalbare oefeningen. Daarnaast besteden we tijdens het trainen ook meer aandacht aan ADL (Algemene Dagelijkse Levensverrichtingen).

Voor wie?

• Dit is fitness voor iedere senior die wil blijven bewegen.
• Voor de senior die fysiotherapeutisch uitbehandeld is en onder deskundige begeleiding verder wil trainen.
• Voor de senior die graag wil bewegen en ook graag sociaal actief wil blijven in de maatschappij.

Wanneer?

Tijden Zonnehuis:
Dinsdag 14:00-15:00 uur
Donderdag 14:00-15:00 uur en 15:00-16:00 uur

Tijden Bunninchem:
Dinsdag 13:30-14:30 uur
Donderdag 9:30-10:30 uur


Tarieven behandeling 2023

Behandeling fysiotherapeut

Individuele behandeling door therapeut, tarieven in geval deze niet door de zorgverzekeraar worden vergoed of cliënt zich niet (tijdig) afmeldt.

DIENST TARIEF EENHEID
Reguliere behandeling fysiotherapeut
€ 35,25

Per zitting

Gespecialiseerde behandeling
€ 47,25

Per zitting

- manuele therapie
- geriatrische fysiotherapie
- oedeemtherapie
- lange zitting fysiotherapie
Screening, intake en/of onderzoek
€ 47,25

Per zitting

Toeslag behandeling aan huis
€ 14,25

Per zitting

Overige diensten Kennis- en BehandelCentrum QuaRijn

DIENST TARIEF EENHEID
Seniorenfitness, 1x per week
€ 29,95

Per maand *

Seniorenfitness, 2x per week
€ 49,95

Per maand *

Beweegtas
€ 13,75

Per maand *

* Voor deze maandtarieven geldt: bij automatische incasso na invullen van het machtigingsformulier. Bij betaling op factuur zijn extra administratiekosten van toepassing: € 5,00 per factuur.

Voorwaarden behandeling

Voorwaarden behandeling

1) Uw behandelaar behandelt u op verwijzing van huisarts of specialist, of op basis van directe toegang waarbij bij de start van de behandeling een screening wordt afgenomen. In elk geval wordt uw (huis)arts door uw behandelaar op de hoogte gesteld van de behandeling.

2) Behandeling vindt plaats op medische indicatie. Uw medische situatie is voor uw behandelaar belangrijke informatie. Daarom moet u uw behandelaar informeren over wijzigingen daarin. Uw medische situatie kan ertoe leiden dat de behandeling moet worden gewijzigd of beëindigd. Uw behandelaar zal u hierover informeren.

3) De frequentie van de behandeling wordt in overleg tussen u en uw behandelaar bepaald. De duur van een behandelsessie kan variëren.

4) De behandelingen vinden plaats volgens afspraak. Bij verhindering moet u uw afspraak telefonisch tenminste 24 uur van tevoren afzeggen. Te laat afgezegde of niet nagekomen afspraken worden niet door de zorgverzekeraar vergoed en kunnen bij u in rekening worden gebracht.

5) De behandelingen worden bij uw zorgverzekeraar in rekening gebracht. Voor behandeling bij u thuis geldt een toeslag. Op de behandeling kunnen een eigen risico, eigen bijdragen en/of aanvullende voorwaarden van toepassing zijn. Voor zover de zorgverzekeraar de behandelingen niet vergoedt, komen deze voor uw rekening en dient u de facturen aan ons te voldoen.

6) Voor uw factuur geldt een betalingstermijn van 14 dagen. U kunt het bedrag overmaken op bankrekeningnummer NL16 RABO 0302 1003 50 ten name van Stichting QuaRijn. Vermeld bij (elektronische) betaling altijd het betalingskenmerk.

7) Hebben wij het volledige bedrag niet binnen 14 dagen na factuurdatum ontvangen, dan sturen wij u een betalingsherinnering. De betalingsherinnering stelt u in de gelegenheid om de factuur binnen 14 dagen alsnog te voldoen. Indien wij niet binnen 14 dagen na de datum van de betalingsherinnering uw betaling hebben ontvangen, brengen wij u extra kosten in rekening. De extra kosten zijn een percentage van het notabedrag met een minimum van € 40,-. Wij kunnen daarna bovendien een incassobureau inschakelen, waardoor er extra kosten voor uw rekening komen. Ook kunnen wij uw behandeling in dat geval beëindigen.

8) Informatie over de klachtenregeling van QuaRijn en de manier waarop wij omgaan met persoonsgegevens is te vinden op de website van QuaRijn en op te vragen bij het Service Bureau QuaRijn, bereikbaar via email Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., of telefoon 085 – 4 88 99 00.


Vragen?

Frontoffice helpt u bij het maken van afspraken met uw behandelaar. Zij geven u algemene informatie over de verschillende therapieën en de werkwijze van het Kennis en BehandelCentrum.

Afspraak maken?

Rene Muller
Locatie Zonnehuis en De Schermerij
06 8292 1175
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Gerdine van Hardeveld
Locatie Zonnehuis
06 5311 1293
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Michelle Meurs
Locatie Bunninchem
06 8230 0175
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Frontoffice

0343-474 849
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ma t/m do: 8:00 – 16:30 uur
Vrij: 8:00 – 16:30 uur