Skip to main content

Zoekbalk J4

Revalidatiecentrum Het Zonnehuis

Revalidatiecentrum het Zonnehuis biedt naast orthopedische, cardiologische, cognitieve en neurologische revalidatie ook revalidatie met een PICC lijn.

Revalidanten kunnen hier naast hun revalidatie langdurig antibiotica en ontwateringsmedicatie krijgen via hun PICC lijn.

Een PICC lijn is een perifeer ingebrachte centraal veneuze katheter (peripherally inserted central catheter) die in het ziekenhuis wordt ingebracht. Dit is een dun flexibel slangetje dat in de bovenarm in een bloedvat wordt ingebracht. Het uiteinde van de PICC ligt tot vlakbij het hart. Hierdoor komen de geneesmiddelen die via de katheter worden ingebracht in een groot bloedvat terecht en worden zij snel verdund waardoor schade aan het bloedvat wordt voorkomen.

Zorgzame begeleiding naar zelfredzaamheid

Optimaal herstellen op een plek die van alle gemakken is voorzien en waar u de beste zorg en therapie ontvangt. Daarvoor kunt u terecht bij het nieuwe Revalidatiecentrum het Zonnehuis in Doorn. Het revalidatiecentrum ligt tegen de bosrand aan en biedt een comfortabel en prettig verblijf aan iedereen die herstelt of revalideert na een operatie, ziekte of ongeval.

Specialist geriatrische revalidatie

Het multidisciplinaire revalidatieteam biedt ouderen revalidatie op maat. Wij helpen ouderen om lichamelijk of geestelijk te herstellen.

Kennis en Behandelcentrum

QuaRijn In het QuaRijn Kennis en BehandelCentrum (KBC) bij Het Zonnehuis kunt u terecht voor diverse vormen van eerstelijnszorg. Kunt u niet naar ons toekomen, dan komen we bij u thuis.

Dagbehandeling

Soms heeft iemand meerdere vormen van therapie en behandeling nodig om thuis de alledaagse dingen zelf te kunnen blijven doen. Op de dagbehandeling somatiek in het revalidatiecentrum, zijn alle therapieën afgestemd op uw dagritme. U komt één of meerdere dagen/dagdelen naar de dagbehandeling somatiek en u volgt een persoonlijk behandelprogramma.

Video


Faciliteiten

Het Zonnehuis heeft een wasserette, kapsalon en restaurant. Ook zijn er regelmatig activiteiten. Voor extra activiteiten is er de Stichting Vrienden van Het Zonnehuis Doorn.

Informatiemap Revalidatiecentrum

In dit boekje vindt u praktische infomati over revalideren in Revalidatiecentrum Het Zonnehuis, onderdeel van QuaRijn.

→ Bekijk hier de informatiemap

Stichting Vrienden van Het Zonnehuis

Het jaarlijks budget voor Het Zonnehuis wordt verstrekt uit de Wet langdurige zorg (Wlz).

De Stichting Vrienden van Het Zonnehuis werft financiële middelen voor de financiering van niet door de Wlz gedekte uitgaven voor recreatie, ontspanning en bijzondere activiteiten en voorzieningen voor bewoners van Het Zonnehuis.

De Stichting Vrienden van Het Zonnehuis wil een aantal wensen en dromen van de bewoners in vervulling laten gaan. U kunt daarbij helpen!

Meldt u aan als donateur van de Stichting Vrienden van Het Zonnehuis. Stort (jaarlijks) € 25,- op rekeningnummer NL 24 ABNA 0812 6302 38 onder vermelding van: donateurschap Stichting Vrienden van Het Zonnehuis

Stichting gegevens

Naam Stichting Vrienden van het Zonnehuis Doorn
Telefoonnummer p/a 06 - 23634459
E-mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
KvK nummer 30203895
RSIN/fiscaal nummer 814928274

Adres
Zonnehuis 3
3941RB - Doorn

Onze bestuurssamenstelling

  • voorzitter: Annemarie Heuseveldt
  • secretaris: Jan Tamerink
  • penningmeester: Frans Schlaghecke
  • bestuurslid: Maret van der Wees

Beleidsplan
Fondsenwerving via de drie schillen matrix: van direct betrokkenen via
toeleveranciers en regionale bedrijven naar landelijke sponsoring en
speciale acties.

Uitbouw vaste donoren bestand.
Aan de hand van ingediende jaarplannen van de Instelling besluiten
nemen t.a.v. ondersteuning bepaalde activiteiten en investeringen.

Ons beloningsbeleid
De bestuursleden worden niet beloond

Reanimatiebeleid

Het is van belang dat van iedere cliënt duidelijk is of hij of zij wel of niet gereanimeerd wil worden. Wel of niet reanimeren komt daarom meestal aan de orde in één van de eerste gesprekken waarin met de cliënt de start van de zorgverlening wordt besproken.

Lees hier meer over het reanimatiebeleid.

Cliëntenraad: meepraten, meedenken en adviseren

QuaRijn hecht veel waarde aan cliëntmedezeggenschap. De visie op medezeggenschap van cliënten is bij QuaRijn gebaseerd op de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ, 2018). Lees meer

Vrijwilliger worden

Bij QuaRijn zijn ongeveer 600 vrijwilligers actief en daar zijn we heel blij mee. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bij willen dragen aan het leef- en woonplezier van ouderen. Lees meer

Complimenten en klachten

Als u niet tevreden bent of juist een compliment wilt geven, dan horen we dat graag. Op basis van uw bevindingen kunnen wij proberen om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te verbeteren. Lees meer


Adres

Het Zonnehuis

(Onderdeel van locatie Het Zonnehuis)

Afdeling revalidatie
Het Zonnehuis 3
3941 RB DOORN

routebeschrijving

 GRZ consulenten

Neem voor meer informatie contact op met onze GRZ consulenten.

085 488 73 15

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dagbehandeling

0343 474 774
Ma t/m vrij: 9:00 - 17:00 uur

Vragen?

Service Bureau helpt u bij het maken van afspraken met uw behandelaar. Zij geven u algemene informatie over de verschillende therapieën en de werkwijze van het Kennis en BehandelCentrum.

Service Bureau

085 488 99 00
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Ma t/m vrijdag: 8:30 – 17:00 uur

Terug naar overzichtspagina Het Zonnehuis