Skip to main content

Zoekbalk J4

Organisatie QuaRijn

Onze cliënten worden ondersteund door QuaRijn medewerkers. Er werken zo'n 1750 medewerkers bij QuaRijn en ongeveer 500 vrijwilligers helpen bij allerlei welzijnsactiviteiten.

Missie

Elke dag van waarde. We zijn er voor je, op dagen met een lach of met een traan. We helpen je om zelf aan het roer te staan van je leven. Of je nu cliënt bent of medewerker, we stimuleren je in je kracht om vooruit te komen. Om elk moment, elke dag, van waarde te maken. Je staat er niet alleen voor, we doen het samen!

Visie

Als expert op het gebied van ouder worden kennen we de mensen in onze regio. We waarderen ze om wie ze zijn, waar ze vandaan komen en wat ze willen bereiken. Dat geldt voor onze klanten – thuis of in een van onze Topcare expertisecentra – en hun dierbare naasten, maar ook voor onze gewaardeerde medewerkers en de onmisbare samenwerkingspartners in dorpen en wijken. Bij QuaRijn willen we alle mensen stimuleren in hun eigen kracht om vooruit te komen, de regie over hun eigen leven te houden en elke dag, met een lach of een traan, van waarde te laten zijn.

Strategische pijlers

  • Expert in ouderendienstverlening
  • Eenheid en diversiteit
  • Aanbieder van mogelijkheden
  • Altijd dichtbij
  • Elke dag van waarde

Kernwaarden

Dichtbij | Nieuwsgierig | Gedreven | Met vertrouwen

Raad van Bestuur

Mirjam Hagen

Directeuren

Anno Nijholt (Directeur Servicecentrum)

Michiel Moes (Directeur Wonen met zorg)

Henriet Groenendijk (Directeur Wijk- en revalidatiezorg)

Managers

Sjenny Winters (Bestuurssecretaris en Manager Kwaliteit en onderzoek)

Mirna Noorlander (Manager Organisatieontwikkeling)

Van lnr: Henriet Groenendijk, Anno Nijholt, Sjenny Winters, Michiel Moes, Mirjam Hagen, Mirna Noorlander

Raad van Toezicht

Mw. J. (Janny) Bakker-Klein, Mw. J.A. (Jannie) Riteco, Dhr. T.J.M. (Tom) Bank (voorzitter), Dhr. E. (Ed) de Myttenaere en Mw. F.M.J. (Fleur) Engberink-Flipsen

Koers QuaRijn


Corporate video

Ieder mens is uniek. Daarom staat de mens centraal bij QuaRijn. We zijn expert op het gebied van ouderendienstverlening, een verbindend anker in de regio Bunnik, Renswoude, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede en altijd dichtbij om, samen met de ouderen en hun naasten, elke dag van waarde te laten zijn.