Skip to main content

Zoekbalk J4

Ontmoetingscentrum Doorn

Ontmoetingscentrum Doorn is er voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Het biedt een compleet programma aan zowel mensen met geheugenproblemen en dementie als hun mantelzorger(s). Doel is dat u en uw mantelzorger(s) leren omgaan met de gevolgen van de ziekte, zodat u op een prettige manier zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen.

Ontmoetingscentrum Doorn biedt een gevarieerd programma, dat bestaat uit individuele activiteiten en activiteiten in groepsverband. Het Ontmoetingscentrum biedt de mogelijkheid om als bezoeker een dag(deel) gratis deel te nemen.

Contact en gezelligheid
We bieden een gevarieerd programma in groepsverband bijvoorbeeld:
• Geheugentrainingen
• Bewegen, ook buiten in onze beweegtuin
• Tekenen, schilderen en andere creatieve vormen
• Gespreks-, discussie- en zingevingsgroepen
• Vaardigheidstrainingen
• Natuurbeleving
• Muziekoptredens, filmvoorstellingen en volksdansen
• Themabijeenkomsten

Hoe gaat de aanmelding? 
Eerst heeft u een indicatie nodig vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO). U kunt deze zelf aanvragen of dit door uw huisarts, specialist, hulpverlener of casemanager laten doen. Wanneer u de indicatie heeft maakt u een afspraak met het ontmoetingscentrum voor een kennismakingsgesprek. Hier worden uw behoeften besproken en de mogelijkheden die het ontmoetingscentrum u en uw mantelzorger biedt.

Geen indicatie? Geen punt!
Ook zonder indicatie bent u van harte welkom. Voor meer informatie over de kosten kunt u contact opnemen met Service Bureau QuaRijn (zie hieronder).

Maaltijden
Bezoekers van Ontmoetingscentrum krijgen een broodmaaltijd aangeboden. Eet u met de lunch liever warm? Tegen een vergoeding is dat mogelijk. Redt u het thuis niet om te ontbijten? Dan bieden we tegen kleine vergoeding een ontbijt aan.

Vervoer
Het vervoer van en naar Ontmoetingscentrum Doorn wordt binnen de regio verzorgd door de Belbus (onderdeel van Welzijnsstichting MeanderOmnium in Zeist). Buiten deze regio en voor rolstoelvervoer, kunt u tegen betaling van een eigen bijdrage, gebruik maken van Taxi Leewis


PREZO Care keurmerk voor dag- en ontmoetingscentra van QuaRijn

Alle Ontmoetingcentra van QuaRijn hebben het keurmerk PREZO Care uitgereikt gekregen. PREZO Care is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk en helpt zorgorganisaties en hun medewerkers om optimale zorg en ondersteuning te leveren.


Contact

Jacob van Ruysdaellaan 17
3941 ZE Doorn
T: 0343 475 424
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

We zijn van maandag t/m vrijdag geopend van 9.00-16.00 uur. Elke donderdagochtend is er een inloopochtend van 10.15 uur tot 11.15 uur.

Service Bureau QuaRijn

ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur
T 085 – 4 88 99 00
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Flyers

→ Bekijk hier de welkoms flyer van Ontmoetingscentrum Doorn

→ Bekijk hier de algemene flyer van QuaRijn Ontmoetingscentra