Skip to main content

Zoekbalk J4

Veilig eten bij Stichting Quarijn, locatie Het Zonnehuis

Winnaar van de Veiligvoedsel.nl Award 2023 

Beste Nieuwkomer De medewerkers van Stichting Quarijn, locatie Het Zonnehuis die de voeding verzorgen hebben een hoge score ontvangen voor de eerste keurmerkaudit van Stichting Veiligvoedsel.nl. Het niveau op deze locatie was zo hoog, dat zij de winnaar zijn geworden van de Veiligvoedsel.nl Award 2023 Beste nieuwkomer.

De andere locaties van Stichting Quarijn ontvangen ook elk jaar een adviseur van Stichting Veiligvoedsel.nl voor een keurmerkaudit. Tijdens deze audit worden locaties op honderden onderdelen beoordeeld met betrekking tot de voedselveiligheid. Alle locaties hebben de audits weer met een positief resultaat volbracht. Een vertrouwd gevoel voor de bezoekers en bewoners van Stichting Quarijn.

Stichting Veiligvoedsel.nl reikt jaarlijks zeven verschillende Veiligvoedsel.nl Awards uit aan de beste zorginstellingen en ziekenhuizen van Nederland. Met het uitreiken van de awards geeft de stichting positieve aandacht aan de medewerkers die er elke dag voor zorgen dat er veilig en hygiënisch gewerkt wordt tijdens de voedselverwerking.