Skip to main content

Zoekbalk J4

Ed de Myttenaere start als toezichthouder QuaRijn

Ed de Myttenaere is de nieuwe toezichthouder bij ouderenzorgorganisatie Stichting QuaRijn. Hij heeft zijn sporen verdiend in de informatievoorziening en was als CIO / manager ICT werkzaam bij woningcorporatie Ymere, de Nuclear Research and Consultancy Group Petten, en de gemeente Haarlemmermeer. Tot voor kort was hij als Chief Information Officer werkzaam bij Noordwest ziekenhuisgroep en momenteel werkt hij als CIO in het Dijklander ziekenhuis.

Tom Bank, voorzitter Raad van Toezicht: “Met De Myttenaere versterkt QuaRijn het toezicht op de digitale transformatie. Eén van de belangrijkste pijlers om de uitdagingen in de komende jaren binnen de organisatie het hoofd te bieden”.

Ed de Myttenaere kijkt uit naar zijn rol als toezichthouder: “QuaRijn is een solide en tegelijkertijd dynamische en veelzijdige ouderenzorgorganisatie, zeer actief in Zuidoost Utrecht”.

Over QuaRijn

QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt. QuaRijn ondersteunt levenskwaliteit en menselijke waardigheid. We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio.