Skip to main content

Zoekbalk J4

Uitbreiding Casemanagers Dementie QuaRijn

Vlnr: ...., Bernadet Visser, Katinka op den Kelder, Trees Keet en Suzanne Derksen Onder: Zofia Sierzpowska, Karianne Ames en Remco Kuipers.

Sinds september 2022 is het team van Casemanagement Dementie QuaRijn uitgebreid naar acht casemanagers. Helaas krijgen steeds meer mensen in Nederland dementie en hierdoor groeit de hulpvraag van mensen die kampen met beginnende geheugenproblemen en hun mantelzorgers. Onze casemanagers willen zo dicht mogelijk bij hun cliënten en hun naasten staan. Samen zoeken ze naar oplossingen die in een bepaalde fase het beste aansluiten bij de situatie van de cliënt. Als de situatie verandert, dan denken zij mee over de ondersteuning die op dat moment passend is. Ze begeleiden, zorgen voor de juiste informatie, denken mee, bieden een luisterend oor en leggen desgewenst contact met zorgorganisaties op het terrein van dagactiviteiten, wijkverpleging, of huishoudelijke hulp. Kortom: Casemanagers dementie zijn er voor hun cliënten en hun naasten.

Contact

Denkt u dat uw naaste de eerste verschijnselen van dementie heeft, zoals geheugenklachten, gedragsverandering of het kwijtraken van het overzicht? Of heeft u vragen omdat u nauw betrokken bent bij iemand in uw omgeving met dementie? Dan is het fijn om te weten dat de Casemanagers Dementie van QuaRijn er zijn om u te ondersteunen.

→ Bekijk contactgegevens casemanagers QuaRijn