Skip to main content

Zoekbalk J4

Drukke opening voor De Linde

Langst wonende bewoner mevrouw Roosje opende samen met kwaliteitsverpleegkundige Riet van Eckeveld officieel de woonzorglocatie De Linde in Achterberg.

Op zaterdag 10 september bezochten zo´n 400 bezoekers de officiële opening van De Linde in Achterberg. De Linde is een kleinschalige woonzorglocatie voor mensen met dementie.

Speeches

De Rhenense burgemeester van der Pas, kinderburgemeester Waled Al Deyar Bakrle, Mirjam Hagen (bestuurder QuaRijn), Hans Homans (locatiemanager) en Riet van Eckeveld (kwaliteitsverpleegkundige) hielden allen een mooie toespraak over het ontstaan en de visie van De Linde. De langst wonende bewoner, mevrouw Roosje, opende samen met kwaliteitsverpleegkundige Riet van Eckeveld officieel de woonzorglocatie De Linde in Achterberg. Het publiek bestond uit bewoners, familieleden, medewerkers, vrijwilligers en inwoners van Achterberg.

Activiteiten

Aangezien de eerder geplande opening door corona niet door kon gaan, hebben de medewerkers van De Linde afgelopen zaterdag groots uitgepakt. Overal is aan gedacht: foodtrucks, ballonnenman, informatiemarkt, springkussen, knuffeldieren, rondleiding over het pand en de tuin, een duiventil, dierenweide, optredens van accordeonist Dick van Soest en de medewerkers zongen speciaal voor alle bezoekers een ´De Linde lied´.

Positieve indruk

De Linde Tussen de buien door werd iedereen getrakteerd op een frietje, smoothie en andere lekkernij. Na afloop gingen de bezoekers met goodies naar huis. De bezoekers waren onder de indruk van de ruimte, huiselijkheid rust, prachtige tuin en de betrokken medewerkers. Namens de medewerkers van de locatie, ontzettend bedankt voor alle mooie cadeaus!

Hebt u vragen over De Linde? Neemt u dan contact op met Riet van Eckeveld via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

→ Bekijk de foto impressie