Skip to main content

Zoekbalk J4

PREZO Care keurmerk voor dag- en ontmoetingscentra van QuaRijn

v.l.n.r. Bestuurssecretaris en manager kwaliteit en onderzoek Sjenny Winters, medewerkers Ontmoetingscentrum Wijk bij Duurstede Roelien Middelkoop, Manager Ewoud & Elisabeth Fred Peters

Alle dag- en ontmoetingscentra van QuaRijn hebben het keurmerk PREZO Care uitgereikt gekregen. PREZO Care is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk en helpt zorgorganisaties en hun medewerkers om optimale zorg en ondersteuning te leveren. QuaRijn is er trots op dit keurmerk te ontvangen. PREZO Care staat voor cliëntgerichte zorg in de praktijk. Sjenny Winters, bestuurssecretaris en manager kwaliteit en onderzoek: "We zijn er trots op dat het werk in de dag- en ontmoetingscentra van QuaRijn voor cliënten uit de wijk beloond wordt met het Prezo Care keurmerk. Een blijk van vertrouwen voor de professionele zorg voor onze cliënten, iedere dag weer."

Dag- en ontmoetingscentra zijn er voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. Ontmoetingscentrum Dementie Doorn biedt een compleet programma aan voor zowel mensen met geheugenproblemen en dementie als hun mantelzorger(s). Voor vragen kunt u bellen naar 0343 475 420 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.