Skip to main content

Zoekbalk J4

Zonnige opening voor Het Zonnehuis

John Taks (Voorzitter Raad van Bestuur Diakonessenhuis, Mirjam Hagen (Bestuurder QuaRijn) en Wethouder Gerrit Boonzaaijer knippen gezamenlijk het roze lint door.

Op zaterdagmiddag 11 juni bezochten honderden mensen de feestelijke opening van Het Zonnehuis in Doorn. Inwoners van Doorn, medewerkers, cliënten en vrijwilligers kwamen kijken naar de landhuizen van Korsakov en het Revalidatiecentrum, de polikliniek van het Diakonessenhuis, Heuvelrug Medisch Centrum en Huisartsenpraktijk Doorn en de Doornse Apotheek. Mirjam Hagen (Bestuurder QuaRijn), John Taks (Voorzitter Raad van Bestuur Diakonessenhuis en Wethouder Gerrit Boonzaaijer, knipten gezamenlijk het roze lint door.

Bezoekers deden actief mee aan het fitparcours, ontvingen leuke gadgets bij de informatiemarkt en hebben genoten van de muziek van de DJ, Koninklijke Harmonie Doorn en een uitbundige slagwerkgroep. Tijdens het prachtige weer werd iedereen getrakteerd op een frietje, smoothie en pannenkoeken. Na afloop gingen de bezoekers met een mooie goodybag naar huis.

Bent u ook nieuwsgierig geworden naar het nieuwe Zonnehuis? Neem dan contact op met Service Bureau QuaRijn via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel naar 085 488 99 00.

→ Foto’s zaterdag 11 juni door John van Gelder

→ Foto’s donderdag 9 juni door Rieteke van Laar

(Foto bovenaan artikel: John van Gelder)

Persbericht in de regionale kranten