Skip to main content

Zoekbalk J4

Kennis en BehandelCentrum QuaRijn opent in Bunninchem

Behandelteam in Bunninchem

Op donderdag 3 maart is het Kennis- en BehandelCentrum QuaRijn (KBC) geopend in woonzorgcentrum Bunninchem. De paramedische specialisten van het KBC helpen inwoners van Bunnik zo lang mogelijk zelfstandig te wonen door behandelingen, adviezen en tips te geven. Het KBC heeft de specialismen logopedie, fysiotherapie, ergotherapie en diëtetiek in Bunnik aan de Burgemeester Weijerstraat 26. Alle inwoners van Bunnik zijn welkom om contact op te nemen of een afspraak te maken.

Seniorenfitness
Naast individuele begeleiding van de behandelaren is er ook de mogelijkheid om gebruik te maken van seniorenfitness in groepen van ongeveer vijf mensen. Seniorenfitness helpt u om fit te worden en te blijven. Dit gebeurt onder begeleiding van de beweegagoog. De seniorenfitness is op dinsdagmiddag en donderdagochtend.

Contact
Onze behandelaren helpen u graag. Maak een afspraak via telefoonnummer 0343 474 849 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Even binnenwandelen en vragen over de mogelijkheden is uiteraard ook altijd een vrijblijvende mogelijkheid.