Skip to main content

Zoekbalk J4

Veel zorg nodig, maar toch thuis blijven wonen? QuaRijn maakt het mogelijk!

QuaRijn is per 1 oktober in Veenendaal in en rondom het wooncomplex Over ´t Spoor gestart met een nieuw zorgconcept: Vertrouwd Thuis QuaRijn. Hiermee maken we het mogelijk om langer, prettig thuis te wonen. In 2022 wordt het gebied waar we dit nieuwe zorgconcept aanbieden uitgebreid.

‘Vertrouwd thuis’ is bedoeld voor mensen met een ruime zorgvraag die graag thuis willen blijven wonen. Dit maken we mogelijk door hen thuis passende zorg, welzijn en dienstverlening te bieden. Het is vergelijkbaar met de ondersteuning in een verpleeghuis, maar dan in de eigen vertrouwde omgeving.

Welke ondersteuning bieden we?
We kijken samen met de cliënt in zijn/haar netwerk welke ondersteuning en zorg gewenst is. Denk hierbij bijvoorbeeld aan: ondersteuning bij wassen en aankleden, huishoudelijke hulp en welzijnsactiviteiten.

Hoe werkt het in de praktijk?
Bij dit nieuwe zorgconcept levert dezelfde medewerker verschillende soorten ondersteuning. We houden hierbij uiteraard rekening met specialistische handelingen. Zo kan de medewerker die ondersteunt bij het wassen en aankleden, aansluitend helpen met het klaarmaken van het ontbijt. En de medewerker die voor een welzijnsactiviteit komt, kan ook kleine huishoudelijke taken uitvoeren. Op die manier kunnen we meer ondersteuning bieden, maar met minder verschillende medewerkers en op tijden die voor de cliënt prettig zijn.

Vertrouwd thuis is een aanvulling op ons zorgaanbod. Het is onderdeel van QuaRijn zorg aan huis. Hieronder vallen bijvoorbeeld ook: wijkverpleging, hulp in het huishouden en individuele begeleiding.

Meer informatie?
Voor meer informatie over Vertrouwd thuis QuaRijn kunt u contact opnemen met Service Bureau QuaRijn via telefoonnummer 085 488 9900 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Video