Geestelijke verzorging

Door veroudering, ziekte of beperking kunt u ingrijpende veranderingen doormaken. Dat is niet altijd gemakkelijk. Hoe gaat u hiermee om? De geestelijk verzorger biedt een luisterend oor, een open gesprek en advies.

Verandering en levensvragen

Gebeurtenissen die uw leven veranderen hebben invloed op uw gevoel van geestelijk welbevinden. Misschien heeft u weleens een gedachte als: ‘waarom overkomt mij dit?’.
U kunt een geestelijk verzorger inschakelen voor ondersteuning bij levensvragen als:

– hoe ga ik om met toenemende afhankelijkheid?
– hoe leid ik het leven dat bij mij past?
– wat geeft mij steun en houvast?
– hoe ga ik om met verlies?
– hoe kan ik nog van betekenis zijn?

Gesprek en advies

Bij de geestelijk verzorger is tijd om stil te staan bij wat er speelt. Er is alle ruimte voor een uw verhaal. Zo ontstaat ruimte om anders tegen levenszaken aan te kijken. Dat geeft lucht. Gelijkwaardigheid en vertrouwelijkheid zijn het uitgangspunt binnen de gesprekken.
Ook de mensen om u heen kunnen betrokken worden bij de gesprekken. Hierdoor krijgen zij meer zicht op de situatie en kunnen ze beter voor u én voor zichzelf zorgen. Geestelijke verzorging is een uitnodigende en laagdrempelige ontmoeting van mens tot mens.

Contact

Geestelijke verzorging thuis is mogelijk. U kunt zelf contact opnemen met een geestelijk verzorger zonder verwijzing van derden. Om met een geestelijk verzorger van QuaRijn in contact te komen, kunt u bellen naar de Front Office: 0343-474849 of een mail sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Ook kunt u contact opnemen met het Centrum voor Levensvragen in uw regio.

Vergoeding en kwaliteit

Voor thuiswonende 50+ers en volwassenen en kinderen met een ongeneeslijke ziekete en hun naasten wordt een aantal gesprekken vergoed via de Centra voor Levensvragen. Deze vergoeding valt buiten de vergoeding van de zorgverzekeraars.

Het team

QuaRijn staat voor kwaliteit en is een gecertificeerde organisatie. Alle geestelijk verzorgers zijn geregistreerd in het SKGV en lid van de VGVZ. U kunt rekenen op een deskundige behandeling en betrouwbaar advies.

Vragen?

Frontoffice helpt u bij het maken van afspraken met uw behandelaar. Zij geven u algemene informatie over de verschillende therapieën en de werkwijze van het Kennis en BehandelCentrum.

Frontoffice

0343-474 849
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ma t/m do: 8:00 – 16:30 uur
Vrij: 8:00 – 12:00 uur

Volg ons op social media