Skip to main content

Zoekbalk J4

De Tabakshof, Elst

Opname mogelijk op zeer korte termijn.

De Tabakshof biedt individuele zorg aan mensen met dementie (met een zorgprofiel 5 of 7). Uitgaande van zijn of haar identiteit, vanuit persoonlijke verbinding, liefdevol en vanuit ons hart met de bewoner, familie en met elkaar. 

Bijzonder is de ruime personele bezetting waardoor we veel individuele aandacht aan onze bewoners geven. Bewoners, familie en medewerkers voelen zich thuis in de prettige gemeenschappelijke ruimtes en de prachtige en praktische tuin.

Aanvullende informatie

Wij halen voortdurend het beste in onze bewoners naar boven. Liefdevolle zorg voor mensen met dementie. Aandacht voor alles wat we doen. In De Tabakshof richten we ons op de wensen, belevingswereld en leefgewoonten van mensen met dementie. U leeft bij ons zoals u gewend bent. Uw gewoonten en activiteiten kunt u bij ons zoveel mogelijk voortzetten. Onze medewerkers hebben de tijd voor u.


Kennismaken en informatie

U bent van harte uitgenodigd om een keer langs te komen voor kop koffie om van gedachten te wisselen met iemand buiten de familie die ervaring heeft in de zorg.

Dit ervaren velen als heel verhelderend.

En we bieden praktische hulp: zo kunt u ook 1 keer per maand gebruik maken van de duofiets of de wellnessruimte.

Missie De Tabakshof

De betrokken en professionele medewerkers van De Tabakshof bieden liefdevolle zorg aan mensen met dementie. Wij willen bewoners, als ook hun familieleden en andere betrokkenen, een warm thuis bieden. Een thuis waar ze zoveel mogelijk zelf de regie houden over alle vormen (of keuzes) omtrent de zorg en het welzijn in hun leven. De Tabakshof is geïntegreerd in de wijk en maakt iedere dag tot een dag van waarde en aandacht voor de bewoners. Wij zijn pas tevreden als de bewoners en de familieleden tevreden zijn.

Kosten

Bent u benieuwd naar de kosten van een verblijf op De Tabakshof?

De bedragen zijn als volgt: (2023)

  • € 1256,00 per maand voor Wonen
  • € 2211,00 per maand voor Aanvullende zorg en welzijn
  • + eigen (lage) eigen bijdrage CAK

In tegenstelling tot reguliere zorginstellingen blijft u ook na 4 maanden de lage eigen bijdrage aan het CAK betalen. 

Liefdevolle zorg

De Tabakshof biedt individuele zorg aan mensen met dementie uitgaande van zijn of haar identiteit. Vanuit persoonlijke verbinding, liefdevol en vanuit ons hart met de bewoner, familie en met elkaar.

Zorg en diensten voor bewoners

In dit document staat beschreven welke zorg en diensten bewoners van het verpleeghuis en het verzorgingshuis krijgen vanuit het verzekerde pakket van de Wet langdurige zorg (Wlz). Voor sommige zorg en diensten betaalt de cliënt een bijdrage. Er zijn ook zaken die voor rekening van de cliënt komen, of vallen onder de zorgverzekering van de cliënt. Deze tekst is gebaseerd op de Nederlandse wet- en regelgeving en met grote zorgvuldigheid samengesteld. Er kunnen echter geen rechten aan worden ontleend.

Bekijk document Zorg en diensten voor bewoners

Reanimatiebeleid

Het is van belang dat van iedere cliënt duidelijk is of hij of zij wel of niet gereanimeerd wil worden. Wel of niet reanimeren komt daarom meestal aan de orde in één van de eerste gesprekken waarin met de cliënt de start van de zorgverlening wordt besproken.

Lees meer over het reanimatiebeleid

Cliëntenraad: meepraten, meedenken en adviseren

QuaRijn hecht veel waarde aan cliëntmedezeggenschap. De visie op medezeggenschap van cliënten is bij QuaRijn gebaseerd op de Wet Medezeggenschap Cliënten Zorginstellingen (WMCZ, 2018). Lees meer.

Vrijwilliger worden

Bij QuaRijn zijn ongeveer 600 vrijwilligers actief en daar zijn we heel blij mee. Wij zijn altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers die bij willen dragen aan het leef- en woonplezier van ouderen. Lees verder.

Complimenten en klachten

Als u niet tevreden bent of juist een compliment wilt geven, dan horen we dat graag. Op basis van uw bevindingen kunnen wij proberen om de kwaliteit van onze zorg- en dienstverlening te verbeteren. Lees verder.


Fotoalbum

Adres

Het Bosje 11 
3921 EH Elst (Utrecht)
085 488 99 00

> Routebeschrijving

Coördinator Tabakshof

Jolanda Zandvliet
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Zorgconsulent Elst

Andrea Nicolaï

Hoe kunt u ons bereiken

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
085 488 99 00