Dagcentrum Trompstaete, Maarn

U wilt zolang mogelijk thuis blijven wonen en uw eigen leven inrichten zoals u dat wilt ook als u merkt dat uw geheugen u af en toe in de steek laat. Dan bent u van harte welkom op het Dagcentrum in Maarn om een of meerder dagen per week door te brengen in een gezellige omgeving. Ook geeft het uw mantelzorgers de gelegenheid de zorg even van zich af te zetten en nieuwe energie op te doen. Op deze manier kunt u er samen voor zorgen dat u zolang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Het programma wordt afgestemd op uw eigen situatie en behoeften zodat u in staat wordt gesteld om uw kennis en vaardigheden zolang mogelijk op peil te houden.

Contact en gezelligheid

Dagcentrum Maarn biedt een gevarieerd programma dat bestaat uit individuele activiteiten en activiteiten in groepsverband.

Voorbeelden hiervan zijn:

  • · Geheugenactiviteiten ; op een leuke manier uw geheugen trainen en op peil houden.
  • · Bewegingsactiviteiten, aangepast aan uw mogelijkheden.
  • · Creativiteit.
  • · Ontspanningsmogelijkheden

Voor wie is het Dagcentrum bedoeld?

Dagcentrum Maarn is bedoeld voor mensen met lichte tot matige geheugenproblemen, bij wie de zelfredzaamheid is afgenomen en waar de wens bestaat om zolang mogelijk zelfstandig te wonen.

Aanmeldingen

Voor het dagcentrum heeft u een geldige beschikking nodig. U kunt dit bespreken met uw huisarts of u kunt een beschikking dagbesteding regelen bij het Dorpsteam Maarn/Maarsbergen. Via de website Samen op de heuvelrug kunt u een contactformulier invullen. Wanneer u een indicatie heeft maakt u een afspraak met het Dagcentrum voor een kennismakingsgesprek. Hier worden uw behoeften besproken en de mogelijkheden die het Dagcentrum u en uw mantelzorger biedt.


PREZO Care keurmerk voor dag- en ontmoetingscentra van QuaRijn

Alle Ontmoetingcentra van QuaRijn hebben het keurmerk PREZO Care uitgereikt gekregen. PREZO Care is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk en helpt zorgorganisaties en hun medewerkers om optimale zorg en ondersteuning te leveren.


Contact

Dagcentrum De Schermerij
Trompstaete 46
3951 WX Maarn

Tel: 0343 - 443496
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 
Bereikbaar dinsdag en donderdag van 8.00 tot 16.00 uur

Service Bureau QuaRijn
ma. t/m vr. 08.30 - 17.00 uur
T 085 – 4 88 99 00
Mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Dorpsteam Maarn/Maarsbergen
T 0343 56 58 00

Volg ons op social media