Dag- en ontmoetingscentra

Dagcentra

Wanneer u het gevoel hebt dat de dagen lang duren, dan kan een bezoek aan het dagcentrum uw dag leuker maken. Samen met anderen neemt u deel aan diverse gezellige activiteiten. U kunt één of meer dagen het dagcentrum bezoeken voor een afwisselend dagprogramma met activiteiten, waaruit u zelf een keuze maakt. Bijvoorbeeld lichte bewegingsactiviteiten of creatieve activiteiten. Tussen de middag eten we met elkaar een broodmaaltijd.

Ontmoetingscentra

Ontmoetingscentra zijn er voor mensen met dementie en hun mantelzorgers. De centra bieden een compleet programma aan voor zowel mensen met geheugenproblemen en dementie als hun mantelzorger(s). Doel is dat u en uw mantelzorger(s) leren omgaan met de gevolgen van de ziekte, zodat u op een prettige manier zo lang mogelijk thuis kunt blijven wonen. Ook voor uw mantelzorger staat de deur wijd open. Zij kunnen terecht voor een goed gesprek, advies en begeleiding.

Keurmerk Prezo

Dag- en ontmoetingscentra van QuaRijn hebben het keurmerk PREZO Care gekregen. PREZO Care is een onafhankelijk kwaliteitskeurmerk en helpt zorgorganisaties en hun medewerkers om optimale zorg en ondersteuning te leveren. Site Prezo 


Meer informatie

085 488 99 00

Maandag t/m vrijdag

van 08.30 tot 17.00 uur

Volg ons op social media