Skip to main content

Zoekbalk J4

Appartementen de Weijer, Bunnik

Wonen en zorg

De Weijer ligt in een mooie woonwijk in Bunnik en op loopafstand van de oude dorpskern. Het gebouw bestaat uit drie verdiepingen. Op de begane grond biedt QuaRijn kleinschalig wonen voor 14 bewoners met dementie. Meer informatie over Woonzorglocatie De Weijer in Bunnik.

Op de eerste en tweede verdieping zijn in totaal 16 zelfstandige woningen. Naast De Weijer is een Gezondheidscentrum met o.a. apotheek, huisarts en fysiotherapie.

De appartementen op de eerste en tweede verdieping zijn zelfstandige woningen en bestemd voor ouderen met een zorgvraag. Elk appartement is gelijkvloers. Het zijn sociale huurwoningen van LEKSTEDEwonen.

Huurkosten

De appartementen worden verhuurd aan huishoudens met een laag inkomen (tot € 40.765, prijspeil 2022) Bij uitzondering, te bepalen door LEKSTEDEwonen, kunnen ook huishoudens met een midden inkomen in aanmerking komen (tussen € 40.024 en 45.014 prijspeil 2022).

Zorg

QuaRijn levert de zorg op deze etages vanuit het wijkteam en het team huishoudelijke ondersteuning.
Cliënten die wijkverpleging van QuaRijn krijgen kunnen een abonnement nemen op alarmering met professionele alarmopvolging. Alarmeert u ’s nachts, dan komt een zorgverlener van De Weijer (begane grond) u helpen. Alarmeert u overdag, dan komt een zorgverlener van het wijkteam u helpen.

Adres

Appartementen
De Weijer
Laan v Broekhuijzen 14
3981 XB, Bunnik

routebeschrijving

Informatie of aanmelden

Om in aanmerking te komen voor een appartement moet u ingeschreven staan bij WoningNet én zich aanmelden bij QuaRijn. QuaRijn draagt kandidaten voor aan LEKSTEDEwonen. LEKSTEDEwonen toetst op de criteria, doet de woningtoewijzing en de verhuur.

Wilt u meer informatie of wilt u zich aanmelden? Neem dan contact op met het Servicebureau QuaRijn. Telefoonnummer: 085 488 99 00.