Alarmering met professionele alarmopvolging

Eén druk op de knop is voldoende om hulp in te schakelen. Een geruststellende gedachte voor u en uw naasten. Ontvangt u wijkverpleging van QuaRijn? Dan kunt u er voor kiezen om professionele opvolging van QuaRijn te ontvangen. De centrale neemt in dat geval contact op met een deskundige zorgmedewerker die bij u langs komt voor de nodige hulp. Deze zorg wordt dan gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

Woningtoegang

Bij professionele alarmopvolging moet onze zorgverlener toegang hebben tot uw woning. Woont u in Wijk bij Duurstede, Cothen of Langbroek? Dan heeft u een Phoniroslot nodig. U kunt via dit formulier een Phoniroslot aanvragen (printen en ingevuld retourneren naar QuaRijn).

In alle andere gevallen huurt u bij FocusCura een gecertificeerde sleutelkluis. Kiest u dan voor ‘cKey Pin’ of ‘cKey Pin Plus’ op het aanmeldformulier.

Partner met professionele alarmopvolging op hetzelfde adres?

Is uw partner ook bij QuaRijn in wijkverpleging en heeft hij/zij al professionele alarmopvolging bij QuaRijn? Dan heeft u voor uzelf alleen een extra hals- of polszender nodig. Neemt u hiervoor contact op met FocusCura via telefoonnummer: 030 692 70 50

Aanmelden

Heeft u een Phoniroslot nodig (zie boven), dan moet dit eerst geregeld zijn voordat u de alarmering met professionele opvolging aanvraagt. Let op: u kunt alleen alarmering met professionele opvolging aanvragen als u al wijkverpleging krijgt van QuaRijn.

Wilt u zich aanmelden voor alarmering met professionele opvolging, klik dan op onderstaande roze knop. U komt dan bij het aanmeldingsformulier van FocusCura. Daarop staan ook de kosten vermeld.

Veranderingen doorgeven

Wilt u een verandering doorgeven? Dan kunt u contact opnemen met FocusCura via telefoonnummer: 030 692 70 50.

Opzegging

U kunt uw abonnement alarmering opzeggen bij FocusCura door één telefoontje naar 030 692 70 50 of het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen?

Mocht u vragen hebben, belt u dan gerust met Service Bureau QuaRijn. Telefoonnummer: 085 488 99 00.

Meer informatie

Service Bureau QuaRijn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

085 488 99 00

Volg ons op social media