Skip to main content

Zoekbalk J4

Alarmering met professionele alarmopvolging

Eén druk op de knop is voldoende om hulp in te schakelen. Een geruststellende gedachte voor u en uw naasten. Ontvangt u wijkverpleging van QuaRijn? Dan kunt u er voor kiezen om professionele opvolging van QuaRijn te ontvangen. De centrale neemt in dat geval contact op met een deskundige zorgmedewerker die bij u langs komt voor de nodige hulp. Deze zorg wordt dan gedeclareerd bij de zorgverzekeraar.

Woningtoegang

Bij professionele alarmopvolging moet onze zorgverlener toegang hebben tot uw woning. Woont u in Wijk bij Duurstede, Cothen of Langbroek? Dan heeft u een Phoniroslot nodig. U kunt via dit formulier een Phoniroslot aanvragen (printen en ingevuld retourneren naar QuaRijn).

Partner met professionele alarmopvolging op hetzelfde adres?

Is uw partner ook bij QuaRijn in wijkverpleging en heeft hij/zij al professionele alarmopvolging bij QuaRijn? Dan heeft u voor uzelf alleen een extra hals- of polszender nodig. Neemt u hiervoor contact op met FocusCura via telefoonnummer: 030 692 70 50

Aanmelden

Let op: u kunt alleen alarmering met professionele opvolging aanvragen als u al wijkverpleging krijgt van QuaRijn.

Wilt u zich aanmelden voor alarmering met professionele opvolging, klik dan op onderstaande roze knop. U komt dan bij het aanmeldingsformulier van FocusCura. Daarop staan ook de kosten vermeld.

Heeft u een Phoniroslot nodig (zie boven), dan moet dit eerst geregeld zijn voordat u de alarmering met professionele opvolging aanvraagt. Op het aanmeldingsformulier van FocusCura selecteert u bij toegangsoplossing: ‘Toegang via zorgorganisatie’.

Veranderingen doorgeven

Wilt u een verandering doorgeven? Dan kunt u contact opnemen met FocusCura via telefoonnummer: 030 692 70 50.

Opzegging

U kunt uw abonnement alarmering opzeggen bij FocusCura door één telefoontje naar 030 692 70 50 of het sturen van een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Vragen?

Mocht u vragen hebben, belt u dan gerust met Service Bureau QuaRijn. Telefoonnummer: 085 488 99 00.

Service Bureau QuaRijn

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

085 488 99 00