Skip to main content

Zoekbalk J4

Aanmelden casemanager Korsakov

Bent u verwijzer in de eerstelijnszorg? En u wilt iemand met het syndroom van Korsakov verwijzen naar een casemanager Korsakov van QuaRijn? Dan staan onze zorgprofessionals voor u klaar. De casemanager Korsakov kan u helpen met de zorgvragen van patiënten bij de reeds gestelde diagnose Korsakov.

Bel 085 488 99 00 of mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Van maandag tot en met vrijdag tussen 08.30 en 17.00

Voor wie?

Voor mensen met het syndroom van Korsakov of alcohol gerelateerde problematiek, die nog zelfstandig kunnen wonen en hun mantelzorgers.

De casemanager Korsakov adviseert en begeleidt mensen met het syndroom van Korsakov of een vermoeden hiervan. Zij ondersteunt bij het regelen van zorg, begeleiding en het verbeteren van de relatie met naasten. Ook ondersteunen zij bij de indicatiestelling voor aanmelding voor dagbehandeling op de Perzikengaard of het verblijf bij de woonzorglocatie van QuaRijn.

Direct verwijzen via Zorgdomein

Medisch specialistische zorg / Geriatrie
U kiest: Overige zorgvragen Geriatrie

Geestelijke gezondheidszorg / Verslavingsproblemen
U vinkt aan: Overige zorg GGZ

Direct contact voor verwijzers

Bent u verwijzer in de eerste- of tweedelijnszorg? En wilt u iemand plaatsen bij QuaRijn of in contact brengen? Wij staan voor u klaar.

Maandag t/m vrijdag

van 08.30 tot 17.00 uur

085 488 99 00